JOB & KARRIERE

LAVORO E CARRIERA
[laˌvoroekarˈrǐɛra]

Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste team? Hør mere om, hvad det vil sige at arbejde hos Baresso og ansøg via nedenstående links.

Aspirant

En uundværlig del af teamet

Hej! Og tak fordi du klikkede dig frem til denne side. Det siger allerede en del om dig – du er nysgerrig og modig!

Kan du nikke genkendende til det?
For så er Baresso det helt rigtige sted for dig.

Som Aspirant kan du enten arbejde fuldtid eller deltid imens du går i skole. Vi laver vagtplanen, så den passer ind i dit skema.

Fælles for alle hos Baresso er, at vi brænder for at skabe gode kaffeoplevelser for vores gæster.

Har du lyst til at blive en del af Danmarks Absolut Bedste Team? Så send en ansøgning her.

Bare rolig – du vil blive grundigt trænet i alt, hvad det kræver for at give den gode kaffeoplevelse, lige fra at brygge kaffe til at give den gode service, som du sikkert allerede selv har oplevet.

Faktisk får vi så god feedback fra vores gæster, at vi ikke kan få armene ned, og derfor åbner vi hele tiden nye kaffebarer. Hvis du vil være med, så skynd dig at tage et fotografi af dig selv med dit allerstørste servicesmil og send det med din ansøgning. Så skal vi nok tilfredsstille din nysgerrighed og vække din passion for god kaffe. Held og lykke! Vi håber, vi ses.

Søg jobbet her

Barista

Du skaber den store kaffeoplevelse

Hej! Og tak fordi du klikkede dig frem til denne side. Det siger allerede en del om dig – du er nysgerrig og modig!

Kan du nikke genkendende til det? For så er Baresso det helt rigtige sted for dig.

Som Barista hos Baresso fungerer du som kaffebarens mundskænk. Ja, du læste rigtigt. Det er nemlig ikke kun konger og dronninger, der har mundskænke – det har vores gæster også. Baresso har nogle af verdens bedste espressomaskiner, som hele tiden skal justeres og indstilles, ligesom kaffen løbende skal smages til. Men bare rolig, vi træner og uddanner dig til Barista og slipper dig først løs, når du er topprofessionel og passioneret kaffeelsker – du kan godt glæde dig!

Vi har Danmarks absolut bedste team, og har du lyst til at være med til at skabe bedre kaffeoplevelser for vores gæster, så skynd dig at sende et billede af dit allerstørste kaffesmil, og send det sammen med din ansøgning her.

PS: God kaffe er stærkt vanedannende, og som Barista hos Baresso vil du lære at brygge verdens bedste morgenkaffe – resten af dit liv. Held og lykke! Vi håber at høre fra dig.

Søg jobbet her

Store Manager

Du leder og motiverer med et smil

Har du lyst til en rigtig service management-uddannelse? Er du Barista med store ambitioner? Eller har du eventuelt erfaring med ledelse og økonomi fra et andet servicefag?

Som Store Manager i Baresso står du for kaffebarens daglige drift. Du skal kunne arbejde struktureret inden for koncepter og være god til at implementere nye tiltag, fordele opgaver og motivere dine kolleger til altid at yde deres bedste.

Du bliver en del af ledelses-teamet i Baresso og får ansvar for budgetter, vagtplaner, ansættelser, varedisplay m.m.

Du går forrest på gulvet, og du forstår og lever begrebet ”at løfte i flok”. Vigtigst er dog, at du til enhver tid er ansvarlig for, at vores gæster får en god oplevelse.

Du får en bred oplæring med fokus på dine fremtidige opgaver igennem vores ”on the job training” og vores lederuddannelse i Baresso Business School. Eventuelt suppleret med en ekstern, akademisk uddannelse som Akademimerkonom.

Har du modet og ambitionerne dertil, og performer du derefter, kan du desuden ansøge om vores årlige stipendium til en HD- eller Diplomlederuddannelse.

Ønsker du dig flere udfordringer, giver vi dig endeligt mulighed for ekstra ansvarsområder i vores organisation, f.eks. at undervise på kurser, screene jobansøgere, hjælpe med produktudvikling og meget mere.

Søg jobbet her

Baresso_karrierediagram_v2

Karriere til kaffen

Baresso er Danmarks største kaffekæde med næsten 50 kaffebarer.

Vi kan tilbyde dig meget mere end et hyggejob, for eksempel en videregående uddannelse og spændende nye karrieremuligheder.

Men vi forventer også noget af vores kolleger. For at arbejde hos Baresso skal du være målrettet, kunne arbejde i et team og bidrage positivt til vores særlige stemning og effektive arbejdskultur.

Lever du op til dine egne mål og vores forventninger, får du til gengæld mulighed for at udvikle dig personligt og bevæge dig op ad karrierestigen, for eksempel fra Aspirant til Barista eller fra Chefbarista til Store Manager.

Baresso Business School

Som Store Manager hos Baresso Coffee bliver du grundigt trænet i de kompetencer, det kræver at drive en kaffebar succesfuldt. Dels ved at arbejde på gulvet med dine kolleger og ved den daglige administration i kaffebaren. Dels i vores skræddersyede uddannelsesprogram, Baresso Business School.

Hvert år opstarter vi to hold af Store Managers, der følger et skræddersyet uddannelsesforløb, som varetages af eksterne eksperter på de forskellige fagområder, der optager vores branche og kan gøre os dygtigere som ledere.

Du kan også supplere Baresso Business School med en Akademimerkonomuddannelse, og har du modet og ambitionerne dertil og performer derefter, kan du desuden ansøge om vores årlige stipendium til en HD- eller Diplomlederuddannelse.

Ønsker du dig flere udfordringer, giver vi dig endeligt mulighed for ekstra ansvarsområder i vores organisation, f.eks. at undervise på kurser, screene jobansøgere, hjælpe med produktudvikling og meget mere.