Kontakt

CONTATTI
[kon’tatti]

Administration

Baresso Coffee A/S
Vimmelskaftet 43, 4. sal
DK-1161 København K

CVR: 10 01 16 63

Telefon: +45 33 93 98 28

info_dk@espressohouse.com (for generel info/kontakt)
dksupplierinvoice@espressohouse.se (for al fakturering)
coffeeclub_dk@espressohouse.com (for alle henvendelser vedrørende Baresso Coffee Club)

Vi modtager også henvendelser vedrørende Espresso House i Danmark. Din mail vil blive sendt videre til den rette person i vores organisation, og så hører du fra os snarest.

Kontrol rapport

FAQ – ofte stillede spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål til os. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@baresso.com

Vi er studerende og vil gerne skrive opgave om Baresso Coffee.

Vi får jævnligt henvendelser fra studerende, som gerne vil samarbejde med os om deres studieprojekter.

Vi er opmærksomme på, at et sådant projektforløb i nogle tilfælde kan være til gavn for virksomheden, men vi er en virksomhed med en lille administrativ organisation, som hver dag har mange opgaver, vi skal løse, og vores tid er meget knap. Vi ved, at vi ikke vil kunne give den tid, du har brug for og krav på, hvis vi indvilligede i et samarbejde.

Så derfor indgår vi desværre ikke samarbejde om opgaveskrivning.

Af konkurrencemæssige årsager videregiver vi heller ikke regnskabsoplysninger og oplysninger om vores gæster og deres adfærd.

Hvis I fortsat ønsker at skrive om Baresso Coffee, håber vi, at det kan gøres ud fra brochurematerialet fra kaffebarerne og hjemmesiden, og uden virksomhedskontakt.

Under alle omstændigheder ønsker vi al mulig held og lykke med opgaven.

Vi søger sponsorat. Vil Baresso Coffee bidrage til projektet / arrangementet / foreningen?

Vi får ofte forespørgsler om sponsorat eller støtte til forskellige projekter, foreninger, organisationer og arrangementer.

Baresso Coffee har en meget klar holdning til, hvad eventuelle overskydende midler går til. For hver pose kaffe vi sælger, donerer vi 2 kroner til vores eget projekt Gengældt Glæde, ligesom alle Baressos kolleger, efter fælles beslutning, donerer deres julegaver til hjælpeprogrammet.

Sponsorater eller pengedonationer fra Baressos side vil som udgangspunkt altid have en meget klar kaffe-relation og vil som oftest være hjælp til dem, der trænger.

Se mere om Gengældt Glæde her.

Under alle omstændigheder ønsker vi bedre held andre steder – og held og lykke med sagen/projektet.

Har du yderligere spørgsmål om sponsorat, er du velkommen til at kontakte Communication Manager, Sinne Fiil Fredslund.

Hvordan kan jeg søge job hos Baresso Coffee?

Tak for din interesse i at blive en del af Danmarks bedste team. Her kan du læse mere om vores job- og karrieremuligheder.

Hvad gør Baresso Coffee i forhold til social ansvarlighed og Fairtrade?

Vi får indimellem spørgsmål til Baressos kaffe og kaffeudvælgelse i forhold til Fairtrade og social ansvarlighed.

For os som kaffebar er kaffekvaliteten selvsagt det altafgørende i udvælgelsen af kafferne. Men hvor det er muligt, kommer Fairtrade og økologi ind som de efterfølgende prioriteter. Så der hvor vi kan, tager vi i højere og højere grad Fairtrade og/eller økologi-varer i sortimentet, hvis varen ellers lever op til vores kvalitetskrav.

Vi køber vores kaffe sammen med vores risteri, som i sin ejerkreds inkluderer Löfberg-familien. De har en meget stram politik omkring gode forhold for kaffebønderne. I 2001 startede de sammen med fire andre europæiske kaffevirksomheder International Coffee Partners (ICP), som er en nonprofit-organisation med det formål at finansiere og gennemføre udviklingsprojekter, der skal forbedre livsvilkårene for kaffebønderne.

I diskussionen om social ansvarlighed er det vigtigt at holde sig for øje, at de gode kvaliteter bliver handlet til priser, som generelt ligger højt, og som blandt andet også ligger over den minimumspris, som kaffebønderne bliver garanteret i Fairtrade/Max Havelaar-organisationen.

Det er vigtigt at huske, at den stærkt øgede fokus på kvalitetskaffe i almindelighed, og for Baressos vedkommende vores promovering af højkvalitetskaffer i særdeleshed, er med til at højne opmærksomheden omkring kvalitet og dermed kaffepriserne i forbrugerlandene, som således giver en højere pris til kaffebønderne. Når efterspørgslen efter de gode kvaliteter stiger, vil prisen stige, og kaffebonden får dermed gradvist mere for sin vare. Og følgelig vil flere kaffebønder koncentrere sig om de gode kaffekvaliteter, da vi så på den måde direkte hjælper kaffebønderne.

Derfor har vi alle som forbrugere en stor opgave i at vælge de gode kvaliteter frem for de uansvarligt lave tilbudspriser, som man ofte ser i detailhandlen.

Vi håber, at dette kaster lys over en del af Baressos ansvarlighed, og også giver en forståelse for, at vi med vores fokus på kvalitetskaffe betaler en anstændig pris og den pris, som kaffen er værd, samtidig med at vi på den længere bane er med til at løfte niveauet på hele kaffemarkedet.

Har du yderligere spørgsmål om kaffe og kvalitet i Baresso, er du velkommen til at kontakte Communication Manager Sinne Fiil Fredslund.

We have ideas for international expansion. What to do?

We see a market potential for Baresso Coffee outside Denmark. Could you please advise whom we should contact and/or other terms (investment, royalty etc.) in order to open a Baresso on franchise basis?

Baresso Coffee has decided to allocate all resources on developing the Danish market to its full potential. This unfortunately does not allow us to explore opportunities outside Denmark.

If you need further information please contact CCO, mr Anders Wall.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil åbne en Baresso Coffee kaffebar i Danmark?

Hos Baresso tror vi på, at gode komplementerende samarbejdspartnere kan opnå store resultater sammen. Baresso har et stærkt koncept og et stærkt brand og har den mission at udbrede glæden ved god kaffe videst muligt.

Derfor skal Baresso-oplevelsen være tilgængelig, hvor folk færdes.

I dag kan vores gæster derfor nyde godt af en pause hos Baresso i flere af Kvicklys enheder landet over og på shoppingturen efter potter og planter hos Plantorama i Hillerød. Til søs kan vores kaffe nydes om bord hos DFDS Seaways på ruterne mellem København og Oslo – og over Kattegat om bord på alle Mols-Liniens færger. På familieferien i Lalandia, Rødby kan børn og voksne også nyde vores kolde og varme drikke, og på vej til ferien fra Københavns Lufthavn, er vores kaffebarer tilgængelige både før og efter check-in. Endeligt driver SMS Centret den eneste udenlandske Baresso på Færøerne.

Baresso tilstræber sammen med vores franchisetagere, at gæsten skal have gode Baresso-oplevelser, og derfor bliver udvalgte kollegaer fra vores franchise-kaffebarer trænet i vores organisation på lige fod med Baresso Coffees egne kollegaer.

I øjeblikket fokuserer Baresso Coffee på at drive og åbne egne kaffebarer, ligesom vi prioriterer vores corporate franchiseaftaler højt. Derfor indgår vi i øjeblikket ikke samarbejder med individuelle franchisetagere.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte kommerciel direktør, Anders Wall.

Ris/Ros

Kære gæst

Vores fornemmeste opgave er at servere dig verdens bedste kop kaffe – men din totale oplevelse hos Baresso Coffee er vigtig. Derfor vil vi gerne have ris, ros eller forslag til forbedringer. Vi modtager også henvendelser vedrørende din oplevelse hos Espresso House i Danmark.

Tak for hjælpen!